20.05.2024


 ‹‹Світ дитини – це насамперед природа, яка оточує її в дитинстві, піклування матері і батька, казка, пісня. Спогади про цей світ складаються на все наступне життя, надають емоційного забарвлення усім прагненням, помислам, поривам››.

                                                                                                          В. Сухомлинський

 У нашому садочку  проходив  конкурс «Створення екологічного куточка у ЗДО в рамках проєкту «EcoWorldKids".Працівниками нашого садочка було створено еко-куточок у номінації "Nature- територія розвитку" 

  Мета заходу полягає у приверненні уваги дітей до різноманіття світу навколо нас, до краси і неповторності природи. А також до необхідності вивчати, знати і берегти такий тендітний  світ живої природи. Заповідання окремих природних територій, створення екологічних куточків, заповідних об᾽єктів місцевого значення, ботанічних куточків на території різних закладів – є одним із способів збереження та примноження природи України, своєї місцевості, свого міста, де ти народився і виріс, своєї малої Батьківщини.

   Обов᾽язок кожного – берегти та примножувати природу рідного міста, а акож навчити дітей любити світ навколо себе, його неповторність і красу.

   Ми вважаємо, що навчати дитину любити природу,  необхідно з самого раннього віку, через безпосереднє спілкування, догляд за рослинами спільно з вихователями та батьками.


28.11.2023 | Перег. 44 | Ком. 0 | Категорія: З днем Знань