20.05.2024


З 02.10.2023 по.06.10.2023 р. в КЗ "ЗДО "Калинка"ВМР" проведено тижневик протипожежних заходів

 На допомогу педагогічним працівникам створено інформаційно- довідковий куточок та оформлено виставку літератури, методичного матеріалу з питань пожежної безпеки. Проведено перевірку стану пожежогасіння, евакуаційних виходів,  огляд території дошкільного закладу, проведено  з працівниками позаплановий інструктаж з питань неухильного виконання вимог техногенної і пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій учасників освітнього процесу .А також розроблено порядок дій працівників дошкільного навчального закладу у випадку пожежі.  Наш садочок обладнано системою пожежної безпеки, який виведено на пункт керування.  Старшою медичною сестрою Мазур М.О. проведено навчання персоналу на тему: Перша долікарська допомога при опіках.

  Протягом тижня у всіх вікових групах в дистанційному режимі вихователями  Феєр Є.П.  та Чорною Ю.М були проведені тематичні заняття: «Сірники - не іграшки»; « «Про вогонь та пожежників»; «Щоб не сталося біди», «Небезпечні розваги»; «Вогонь – добрий, вогонь – злий»; «Електроприлади в домі», «Вогонь друг – вогонь ворог».

 А також у Viber групах надавалися відео матеріали спрямовані на навчання дітей з пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях, а саме «Хто такі пожежники», «Дітям про вогонь», «Мої правила безпеки», «Що робити під час пожежі», «Пожежна безпека. Уроки обережності», а також «Відео-дидактичні ігри з пожежної безпеки» та   мультики для дітей про пожежну безпеку.  

    Також проводилась  робота з батьківським колективом, яка   спрямовувалась    на об’єднання зусиль дитячого садка і батьків з питань пожежної безпеки  власного життя та життя і здоров’я дітей. Підготували та розмістили у Viber  групах, пам’ятки: «Безпека дитини у побуті», «Увага, вогонь!», «Щоб не виникло пожежі, з вогнем будьте обережні! », «Безпека дитини у вашому домі.», «Правила пожежної безпеки », «Вогонь і діти».    


28.11.2023 | Перег. 34 | Ком. 0 | Категорія: З днем Знань